Nu blomstrer tulipanerne i Britzer Garten

Britzer Garten
Britzer Garten
Hvert år ved forårstide er der tulipanshow i Britzer Garten. Sådan kan man vist godt kalde naturens egen imponerende opvisning af de flotte blomstrende tulipaner i alle mulige sorter og i et væld af farver.

Det er ikke sådan at der er en bestemt periode hvert åt, hvor man kan komme til tulipan show, for det kommer jo helt an på vejret. I år, hvor foråret i den grad har lader vente på sig, inviterede Britzer Garten først til tulipanshow fra slutningen af april måned og regner efter deres hjemmeside at dømme med at tulipanerne blomstrer indtil begyndelsen af juni. Det er en del senere end sidste år, og det er en lang periode. Det betyder, at man kan se både tulipanerne og rododendronerne blomstre på en gang, hvis man tager ud i haven i juni måned.

Men tag endelig ud og se tulipanerne, mens de er friske. Det er så flot. Tip: beregn en hel dag til besøg i parken. Der er restauranter, så man kan få noget at spise og drikke i løbet af dagen.

I tilgift viser parken store reproduktioner af berømte malerier med tulipaner, fx af Rubens, Bruegel. Originalerne kan i øvrigt ses i Staatlichen Museen Berlin, der Gemäldegalerie,  Kupferstichkabinett og i Stiftung Preußische Schlösser und Gärten Berlin-Brandenburg.

Se flere oplysninger på hjemmesiden Grün Berlin. For praktiske oplysninger om hvordan man kommer til parken, åbningstid osv. se hjemmesiden for Britzer Garten

Skriv et svar