Norge i Berlin

Henrik Ibsen • Oslo KammerakademiKammerkoret Aurum

Seneste udgave af nyhedsbrevet fra Nordische Botschaften indeholder tre forslag til, hvordan man kan opleve teater og musik fra Norge i Berlin her i oktober måned.

Allerede i aften, lørdag den 1. oktober, kan man få sig en oplevelse med en gendigtning af Henik Ibsens teaterstykke “Et Dukkehjem”. Det er Maxim Gorki Theater, der har opsat stykket med titlen NOORRRRAAAAAAAA, og instruktøren er Leonie Böhm. Se på linket her om det er noget for jer, hvis I ikke lige ved, hvad I skal i aften i Berlin.

Er I mere til musik, så er der også norsk på programmet i Konzerthaus i aften. Det er Oslo Kammerakademi, som spiller et program af Gisle Kverndokk og Beethoven. Se mere om det på linket her.

Den 10. oktober giver Kammerkoret Aurum koncert i St. Matthähus Kirche sammen med  koret Junges Consortium Berlin. Titlen på koncerten er “Von Trollen und Sternen”. Koret består af unge sangere, og hvad jeg har set på YouTube er de et lidt anderledes kor, men meget velsyngende. Billetter koster 10 eller 8 Euro, så det er økonomisk overkommeligt at få en god musikalsk oplevelse. Vær i det hele taget opmærksom på kirkekoncerterne, når I er i Berlin, der er næsten altid en mulighed for at gå til sådan en. Læs om Kammerkoret Aurum her. Læs om koncerten i St. Matthäuskirche her.

Skriv gerne en kommentar