Lunch koncerter i Philharmonie

Hver onsdag her i efterårssæsonen er der Lunch koncerter i Philharmonies store foyer. Koncerterne spilles kl. 13. Det er gratis at overvære koncerterne, så mød op i god tid.

For personer, som er besværet ved at stå i den lille times tid, koncerten varer, er der mulighed for at sidde ned, ellers står man op. Der er også mulighed for at købe mad, da det jo er en koncert, som ligger lige i middagspausen for dem, der arbejder og tager til koncert i pausen. Men alle kan selvfølgelig deltage, og jeg har flere gange overværet sådan en lunch koncert. Der er også en dejlig mulighed for at tage en pause fra byens travlhed og larm, når man er turist.

Det er som regel musikstuderende fra konservatorie-niveau eller højere, som spiller på koncerterne. De får således koncert-træning, og der har bestemt ikke været noget i vejen med kvaliteten, de gange, jeg har hørt koncerterne.

Til koncerten på onsdag den 28. september er musik med klarinet og klaver på programmet og næste koncert, den 5. oktober er der strygekvartetter af Hummel og Mozart på programmet. Altsammen dejlig musik, som jeg godt kunne tænke mig at lægge øre til.

Læs mere om koncerterne på Philharmonies hjemmeside her.

Skriv et svar