Nat-loppemarked i Moabit

I aften og til ud på natten kan I gå på loppemarked hos Fabrik Theater Moabit.

Sikke en god idé at holde loppemarked om aftenen/natten, så har man pludselig fået lidt mere tid til at gå og kigge efter alt det man ikke har brug for, men pludselig heller ikke kan leve uden.

Loppemarkeder er ikke for mig en lidenskab, som det er for nogle mennesker, også nogle jeg kender. Så jeg forstår faktisk godt lidenskaben. Og jeg må også indrømme, at når jeg først er der, så kan jeg også bruge lang tid på at kigge på tingene, det kan endda gå så vidt, at jeg også køber noget, som jeg bliver rigtig glad for. Og når det er i en by som Berlin er der nok en ekstra mulighed for at finde noget interessant. Jeg ønsker mig fx et gammelt originalt kuk-ur, og det kunne måske godt være at finde på et loppemarked i Berlin.

På dette loppemarked her i Moabit er der også levende musik aftenen/natten igennem, og man kan få sig en svingom. Og melder tørsten sig, er der også en loppe-bar, hvor man kan få tørsten slukket. Der skal ikke betales entré til loppemarkedet, så man bestemmer selv, hvor dyrt det skal blive….

Læs mere om loppemarkedet på http://www.fabriktheater-moabit.de/unser-programm.html

Og til de entusiastiske loppejægere er her en liste over loppemarkeder i Berlin.

Skriv et svar