Kom let til billetten

Når jeg holder ferie, er der altid lagt en koncertoplevelse ind i ferien. Eller to eller tre, alt efter hvor lang ferien er. Som regel har jeg bestilt billetten hjemmefra, men det kan selvfølgelig også ske, at jeg opdager en koncert, når jeg er på ferie.

Hvad enten I sidder hjemme og planlægger ferien eller I er i Berlin og søger en koncert at gå til, så er Classictic.com en meget nem måde at få overblik over, hvad der sker i det tidsrum, I er i byen. Og man kan bestille/printe billetterne samme sted.

classictic-logo-400x100Måske har I allerede prøvet at bruge Classictic’s billetservice. Hvis I har, vil I opdage, at de har fået en ny hjemmeside med et nyt og mere klart og brugervenligt design. I kan komme til Classictic ved at klikke på logoet her til venstre  eller banneret  ude i sidepanelet.

Jeg var lige derinde og se, hvad der sker her i den kommende tid. Der er nogle gode forestillinger på Komische Oper, korkoncert og orgelkoncerter i Berliner Dom, koncert på Bodemuseum (kan kombineres med rundvisning i museet og kaffe og kage) og koncert i Konzerthaus.

Koncerten i Konzerthaus er på lørdag med den unge violinist Ray Chen som solist, og den kan jeg anbefale meget varmt. Jeg hørte ham til Orkester Nordens koncert i Musikkens Hus i Aalborg i søndags, hvor han spillede Sibelius’ violinkoncert helt suverænt. Det er sidste dag i dag, man kan købe billet via Classictic. Vær opmærksom på, at billetprisen som er angivet, er den dyreste kategori. I kan ændre til en anden kategori, så kommer der en anden pris frem, hvis I ønsker det.

God fornøjelse med musikken!

Skriv gerne en kommentar