Mopsemøde og mopseløb

På lørdag den 23. august er det igen tid for internatinalt mopsemøde og mopseløb i Berlin. Og det er ikke sure mennesker, vi snakker om, men den hunderace, der hedder mops.

Det lyder rigtig hyggeligt, og som en evt. turistattraktion er det nok det at være tilskuer til mopseløbet, der er aktuelt. Har man en mops, der skal med ind på mopseområdet, så skal den tilmeldes på forhånd. Desuden skal der vises vaccinationsattester og forsikringspapirer på hundene. Og for løbske mopsetæver er der ingen adgang, så der er ingen mopsedating 🙂

Selve mopseløbet er arrangementets højdepunkt, og der er elektronisk tidstagning, målfoto og det hele. Det hele er meget humoristisk beskrevet på mopsemødets hjemmeside. Alene det at mops hedder Möpse i flertal, virker jo komisk.

Det er gratis at deltage i mopsemødet, men man må gerne komme med en kage, for indtægten ved kagesalg går til froeningen, der arrangerer mødet. Det er også en professionel dyrefotograf tilstede, så man kan få et portræt af sin mops.

Mopsemødet finder sted som sagt på lørdag og det er fra kl 13-18. Læs mere på http://www.berlinmops.de/html/einladung5.html

Skriv gerne en kommentar