Berlin, Berlin!

Så kom endelig dagen,  hvor jeg kunne sætte mig i toget med kurs mod Berlin. Der er udsigt til to måneders gode oplevelser. Det er næsten ikke til at tro.

Dagen i dag kommer mest til at gå med rejsen.  Fra Aalborg er der ….hvis DSB, DB og andre magter vil…. 8 timer og 20 minutter til man træder ud af toget på Berliner Hauptbahnhof.

Jeg har købt min rejse hos DB Europa Spezial, prisen blev 57, 40 Euro inklusiv pladsbillet og forsendelsesgebyr. Det svarer til 427, 50 kr., hvilket er en fin pris. Når jeg kommer frem, skal jeg trække en Einzelfahrt billet til S- og U-Bahn og efter et enkelt skift på Charlottenburg station, er jeg fremme, hvor jeg skal bo.

Det vil sige, at berlin-nyt i de næste par måneder bliver direkte fra Berlin. Jeg glæder mig utroligt til at prøve at bo i byen i lidt længere tid og til at fortælle om mine opdagelser her. Ikke mindst genforenelsesdagen og 25 års jubilæet for murens fald bliver det interessant at følge på nært hold.

Jeg har booket billet til koncert allerede på fredag, hvor den excentriske organist Cameron Carpenter spiller Bach program på Philharmoniens Schuke Orgel.  Det glæder jeg mig også meget til.

Skriv et svar