Mere ny musik

Mere ny musik.

Det handler om koncertserien Unerhörte Musik, som har jeg skrevet om flere gange.

Hvis man abonnerer på nyhedsbrevet fra Unerhörte Musik får man meget informative nyhedsmails om koncerterne. Det er altid om tirsdagen, at der der koncert i Unerhörte Musik – det har tidligere været fra kl. 20.30, men det er ændret til kl. 20, og det er dejligt, for 20.30 er lige sent nok, når man også skal tilbage til hotellet efter koncerten.

Koncerterne spilles i BKA Theater på Mehringdamm 34. Det er nemt at komme til med U-Bahn. Da jeg var til en af koncerterne, var det et ganske lille lokale, der blev spillet i – igen fordi, der ikke er det store publikum til den ny musik. Til gengæld er det også en ret intim koncert, hvilket jeg synes godt om.

Unerhörte Musik støttes af Senatsverwaltung für Kultur und Europa, vist nok nu på andet år. Det er fint, for det er nødvendigt at gøre noget for at støtte fremdriften inden for den klassiske musik. Der er jo ingen bevis for at kunst bliver bedre af at kunstneren fryser og sulter på et utæt loftskammer…

I dag henviser jeg til nyhedsmailen fra Unerhörte Musik, da de nu er begyndt at udkomme i en online version også. Så læs endelig selv mere om koncerterne for henholdsvis fløjte og harpe 17. og 24. september her.

Se Unerhörte Musiks hjemmeside her.

Skriv et svar