Max Raabe og Palastorchester i Admiralspalast

Fra i morgen, den 21. februar 2020 og frem til 1. marts spiller Max Raabe og Palastorchester i Admiralspalast.

Trofaste læsere på Berlin-nyt kender allerede Max Raabe og Palastorchester, for jeg har skrevet begejstret om dem mange gange. For nye læsere er her en kort introduktion:

Raabe og orkestret leverer sang og musik i høj kvalitet, tilsat et skvæt godt humør og har sin helt egen stil. Orkestret er kendt for at genoplive og videreføre den elegante og vittige revy og schlager musik fra 1920erne og 1930erne samt swingmusikken fra 1940erne og 1950erne. Men netop også at videreføre. For de spiller ikke blot disse melodier, de tilfører orkestrets helt specielle stil og sound. Noget de er kendt for verden over.

I de senere år er orkestret dog begyndt at spille nykomponerede sange, skrevet af Max Raabe og tyske popmusikere. Og det er musik, der topper de tyske hitlister – albumtitler som Für Frauen ist das kein Problem, Der perfekte Moment wird heut’ verpennt og Max Raabe & Palast Orchester MTV Unplugged.

Kendere af orkestret ved, at de vil få en rigtig dejlig og humørfyldt oplevelse ved at gå ind og høre koncerten. Til jer der ikke har oplevet en koncert med dem endnu er blot at sige: gå ikke glip af det. Jeg har oplevet orkestret live flere gange – en af gangene netop i Admiralspalast. En aften jeg aldrig glemmer.

Se mere om orkestret på palastorchester.de og læs mere om koncerten og køb billetter på Admiralpalasts hjemmeside her.

Skriv et svar