Lidt om Happydays’ hotel i Hamborg

Vi var meget begejstrede for hotellet Oberhaus Apartment. Vi fik en meget venlig modtagelse og der var fuld service på med oplysning om det omkringliggende område, butikker og spisestedet, samt trafikmuligheder ind til centrum.

Vi havde ikke noget fast på programmet den første aften, så efter vi havde fået pakket ud på værelserne, besluttede vi at tage turen til fods langs Alsteren ind til byens centrum. En gåtur, som hotelreceptionisten havde skønnet tilsat vare ca. 45 min. Det blev dog lidt mere fotos, da vi satte os ved en restaurant, som ligger dejligt ned til vandet og fik en øl. Det er jo meningen m de ferie, at man bare sidder der, lige så stille og kigger på det, der kommer forbi.

Rathausarkaden, Hamborg. Foto: Kirsten Andersen
Rathausarkaden, Hamborg. Foto: Kirsten Andersen

Da vi kom ind til centrum og nåde Rådhusarkaderne satte vi os igen, bare til et glas vin. Det var så hyggeligt at sidde der, at vi blev og spiste til aften. Så det blev nærmest mørket inden vi nåede tilbage til hotellet. Og vi fik ikke købt ind til morgenmad næste dag. Så måtte vi spise morgenmad på restauranten ved floden, og det var heller ikke dårligt.

Vi besluttede dog at købe ind i Galeria Kaufhof både til aftensmad og morgenmad næste dag. Lejlighederne på hotellet er udstyret med fuldt køkkengrej, så man kan både koge og stege.

Man kan godt købe morgenmad for 10 EUR pr person, men vi valgte altså at lave det selv hver dag.

Sengene er gode at sove i, og lejlighederne har eget badeværelse og garderobe. Sågar strygebræt og strygejern er der der.

Hotellet ligger 10 min rask gang fra U-Bahn stationen Hallerstrasse, og så er der 4 min til Jungernstieg og Hauptbahnhof.

Hotellet får helt sikkert 👍 herfra!

Skriv gerne en kommentar