Berlin, Berlin, Berlin

Der har været en pause i de daglige udgivelser, har nogle sikkert bemærket. Det er der desværre en meget trist årsag til. Min søster blev den 20. september dræbt i en trafikulykke, hvor en uopmærksom bilist i høj fart kørte ind i deres bil, som holdt inde i vejsiden. Jeg har derfor ikke haft overskud til berlin-nyt. Men nu vil jeg så småt igang igen.

Det vil jeg gøre ved at bringe en lille sang, som min søster har skrevet og sammen med mine andre søskende gav mig til min 60 års fødselsdag for tre uger siden, hvor hele familien var samlet til fest hos mig.

Vi søskende har en tradition med, at vi altid skriver en lille sjov og personlig sang til den, der har fødselsdag. Det er jo ikke den store forkromede lyrik, vi kommer frem til, nogle gange kan det endda være ret fjollet. Men det er noget, der skaber humør, mens det produceres, og når det præsenteres. Og sådan har det været mange gange til vores familiesammenkomster.

Sangen til min 60 års fødselsdag skulle selvfølgelig handle om min begejstring for Berlin. Jeg synes det er en rigtig sød sang, og med den vil jeg mindes den sidste gang, vi i hele familien var sammen med Mona. Og nu er sangen også med til at få mig i gang med berlin-nyt igen.

berlin_berlin_berlin

 

6 tanker om “Berlin, Berlin, Berlin”

 1. Kære Ib,
  Tak for din kommentar. Jeg prøver at komme tilbage til de daglige udgivelser, og det kommer lige så stille, kan jeg mærke. Berlin har så meget at byde på, og jeg synes det er så dejligt at finde noget af det frem til mine læsere.
  Mange hilsner Kirsten

 2. Kære Kirsten
  Tusind tak for en fantastisk blog om Berlin, fantastisk hvad du overkommer.
  Mange hilsener
  Ib Djernes

 3. Kære Annette,
  Mange tak for din kommentar. Ja, det er en hård tid at skulle igennem. Vi er en stor familie, som kan støtte hinanden igennem det. Det at skrive berlin-nyt har i nogle år været en daglig glæde for mig, og i en periode bliver det en terapi, der er med til at bringe mig videre. Så er det godt at vide, at det også er til glæde og inspiration for andre.
  Mange hilsner Kirsten

 4. Kære Torsten Lange,
  Tak for din kommentar. Særligt lige nu er det af meget stor betydning for mig at få bekræftet, at mine berlin-nyheder gør nytte og gavn.
  Mange hilsner Kirsten

 5. Kære Kirsten Andersen,

  det var meget sørgeligt at høre om din søsters meningsløse død.

  Jeg vil dog benytte mig af lejligheden til at sige tak for din engagerede og dejlige hjemmeside. Tak! Jeg finder megen inspiration her – også når jeg lægger nyt ud på Tysklærerforeningen for Grundskolens Facebook-side.

  Med venlig hilsen, Torsten Lange

 6. Kære Kirsten
  Det gør mig utrolig ondt at høre om dit tab. En meningsløs ulykke som bringer mennesker ud i dyb sorg. Af erfaring ved jeg at trafikulykker har en særlig smerte i sig. Herfra sendes de bedste hilsner og ønsker om at du og din familie får mulighed for igen og igen at få sat ord på mindet om din søster.
  Nu hvor lejlighed byder sig vil jeg gerne takke dig for inspirerende nyt om en fælles passion – Berlin. Tak for det.
  De bedste hilsener Annette Brejnholt

Skriv et svar