Lange Nacht der Museen

Nu er der åbnet for billetsalget til Lange Nacht der Museen, som i år finder sted den 27. august. Der har tidligere været Lange Nacht der Museen to gange om året, men det er der ikke mere.

Lange Nacht der Museen er den aften, hvor mere en 70 museer i Berlin holder åbent fra kl. 18 til 2 om natten, og hvor man ved at købe en billet til Lange Nacht har gratis adgang til alle de deltagende museer og kan køre gratis med den offtentlige trafik og de shuttle busser, som er sat ind til at køre mellem museerne.

På museerne er der som regel særlige arrangementer i anledning af Lange Nacht. Ofte omvisninger, men kan også være særlige aktiviteter eller præsentation af nye tiltag. Det gør fx DDR Museum, som har premiere på udstillingen af en komplet Plattenbau-lejlighed denne aften.

Kig ind på hjemmesiden for Lange Nacht der Museen her og læs mere om program, forslag til ruter, billetsalg og meget mere. Læg mærke til det flotte logo for Lange Nacht i år. De stiliserede tegninger i neon-nat-look af museumsikoner i Berlin synes jeg bare er så flotte og godt fundet på.

Foto til indlægget er pressefoto fra Lange Nacht der Museen, © Foto: Sergej Horovitz

Skriv gerne en kommentar