Et skærsommernatsløb

I aften vil ca. 10.000 løbere og skatere gøre deres til at præge bybilledet omkring Kurfürstendamm og Gedächtniskirche.

Det er 25. Adidas Runners City Night løbet, som afholdes i aften. Det er annonceret, at starten går uanset vejret, medmindre der varsles uvejr. Vi håber på det bedste – Berlin har jo netop for få dage siden været ramt af regulært skybrud.

Start og mål er i nærheden af Gedächtniskirche/Kurfürstendamm, og ruten (5/10 km) forløber også ud af Kurfürstendamm forbi Adenauerplatz og tilbage ad Kantstrasse forbi Savignyplatz, men der forbeholdes også ret til ændringer af ruten. Så hvis I vil se løbet fra et bestemt sted, må I lige undersøge strækningen i løbet af dagen. Se kort over den annoncerede løbsstrækning her.

Starten for de forskellige strækninger og discipliner går lidt forskudt. Kl. 19.10 sætter inlineskatere afsted på 10 km ruten, kl. 19.50 skydes løberne igang til 5 km ruten og kl. 20.30 er det 10 km rutens løbere og kørestolsdeltagere, som slippes løs.

Jeg har selv løbet nogle småture i kvarteret Wilmersdorf/Charlottenburg, da jeg var i Berlin i 2014 i et par måneder, og jeg tænker, at man næsten ikke kan ønske sig en flottere rute at løbe, når det skal være i en by.

Det er ikke længere muligt at tilmelde sig løbet, men man kan jo altid være tilskuer og heppe på løberne.

Se alt om løbet her.

Held og lykke til alle løbere – og lad os så krydse fingre for at vejret holder, så det bliver et skærsommernatsløb.

Skriv et svar