Lange Nacht der Museen 2019

Lange Nacht der Museen er en Berlin-begivenhed af format, som afholdes en gang om året. I år er det den 31. august. Man kan købe billletter på de deltagende museer, turist-info og den offentlige trafiks salgssteder, men også online. Billetsalget begynder fra den 5. august. Hvis I køber billetten inden 19. august, er der en rabat på 6 euro.

Lange Nacht der Museen er den aften/nat, hvor mere end 80 museer i Berlin holder åbent fra kl. 18 til 2 om natten, og hvor man ved at købe en billet til Lange Nacht har gratis adgang til alle de deltagende museer og kan køre gratis med den offtentlige trafik og de shuttle busser, som er sat ind til at køre mellem museerne. Som de skriver på hjemmesiden: 80 museer, 800 events, 1 billet.

På museerne er der som regel særlige arrangementer i anledning af Lange Nacht. Ofte omvisninger, men kan også være særlige aktiviteter eller præsentation af nye tiltag.

Kig ind på hjemmesiden for Lange Nacht der Museen og se det meget omfattende program her. Der kan søges efter begivenheder på alle leder og kanter. Efter lokalitet, efter interesse, om det skal være engelsksproget, om det skal være specielt for familier og børn, hvilket tidspunkt man vil opleve noget osv.

Skriv et svar