Ku’Damm 56 – Musical’en

Mange af jer læsere har sikket set TV-serien Ku’Damm 56 – Ku’Damm 59 og Ku’Damm 63. Alle tre sæsoner og alle afsnit kan iøvrigt ses på ZDF’s Mediathek indtil 19. marts næste år. Se afsnittene her.

Men serien er også rykket ud på teaterscenen. Theater des Westens viser Musical’en Ku’Damm 56, og succes’en er så stor, at spilletiden er udvidet til februar næste år, fortæller en annonce i Tagesspiegels nyhedsbrev Checkpoint i dag. Her kan man også læse, at dobbelt CD’en Ku’Damm De Luxe udkommer i dag. Se mere om CD’en på Amazon her.

En dramatisk historisk baggrund, et godt manuskript, gode skuespillere og god musik – det kan næsten ikke blive andet end succes. Jeg har i hvert fald følt mig underholdt , når jeg har set serien. Det er en af de sjældne tilfælde, hvor man bare er helt opslugt. Hvordan musical’en er, kan jeg ikke personligt sige noget om, for den har jeg ikke set. Men jeg turde da godt risikere en billet, hvis det lige passede med en tur til Berlin.

Se mere om musical’en på Theater des Westens og billetkøb her.

Skriv et svar