Koncertoplevelser i Philharmonie i dag

I dag er en af de tirsdage, hvor der er Lunch koncert i Philharmonie. Som altid begynder koncerten kl. 13, men kom tidligt for at få en god plads. Lunch koncerterne er gratis, og de plejer at trække mange mennesker til.

Det er to slagtøjsmusikere, som spiller på koncerten i dag, og der er musik lige fra Bach og Chopin til japanske Minoru Miki og og den helt unge kinesiske percussionist Ni Fan.

Koncerterne er også tænkt som en frokostpause med underholdning, så det er muligt at købe mad i baren. Se mere på Philharmonies hjemmeside

I aften er der en anden musikalsk oplevelse i Philharmonie. Da er det jazz, som er på repertoiret. I Philharmonies Kammermusiksaal køres en koncertrække, som kaldes Jazz at Berlin Philharmonic. Her kan man bl.a. høre den svenske basunist Nils Landgren, hvis ikke lige det var fordi koncerten er udsolgt. Er man rigtig ivrig på at opleve denne koncert, kan man forsøge om der er uafhentede billetter.

Ellers har Philharmonie et tredje tilbud, nemlig koncerten i den store sal. Det er et gæstespil med dirigenten Gustavo Dudamel og Simón Bolívar Symphony Orchestra. Her er musikken af Igor Stravinski – orkestret spiller Petruschka og Sacre du Printemps. Denne koncert er ikke udsolgt, og I kan se mere om den og billetkøb her.

Skriv et svar