koenigliche-gartenakademie-advent-weihnachten-2017-21_rgb-e1511327089358.jpg. Copyright: Isabelle Van Groeningen

Jul i Königliche Gartenakademie

Königliche Gartenakademie ligger i Dahlem i nærheden af Botanischer Garten. Det er en planteskole, men også mere end det. Der gøres meget ud af at fortælle og undervise om planterne og havedesign ud fra devisen, at en oplyst kunde er en bedre kunde. F.eks arrangeres kursusrækker og foredrag. Men man kan selvfølgelig også bare komme på et besøg og nyde alle indtrykkene af de flotte farver og dufte. Se mere på Königliche Gartenakademies hjemmeside her.

Oplevelserne under et besøg i Königliche Gartenakademie er selvfølgelig præget af årstiden. Og nu hvor julen nærmer sig, skriver Königliche Gartenakademie i deres seneste nyhedsbrev om deres juleudstilling. Temaet i år er, som de på “godt tysk” skriver, Cosy Nordic Christmas, altså den hyggelig nordiske jul. Lige noget vi danskere kan nikke genkendende til. Der er selvfølgelig masser af materiale til julepyntning og julesager at se på, men der er i år også en udendørs lysinstallation ved lyskunstneren Günther Ries. Se mere om juletemaet her.

Königliche Gartenakademie har også en café, og den holder her op til jul længe åbent på fredage. Caféen er indrettet i et væksthus, så man er omgivet af flotte planter. Læs mere om caféens julemenu her.

Jeg tror, at et besøg i Königliche Gartenakademie vil være et godt alternativ eller supplement til julemarkederne og de store varehuses juleudstillinger, når årets julerejse går til Berlin. Der er også mulighed for at købe julegaver eller noget til sig selv i planteskolens shop, som de kalder Glashaus. Læs mere om det her.

Foto til indlæg: Copyright: Isabelle Van Groeningen

Skriv et svar