Knoblauchhaus med julepynt

På mit nylige Berlin-besøg var en af de planlagte aktiviteter et besøg i Knoblauchhaus i Nikolaiviertel – det var så den, der ikke blev tid til. Måske fordi huset i min opfattelse står, som det har stået i mange år – og at jeg har besøgt det for ikke så længe siden. Selvfølgelig var der også tidsaspektet – man kan ikke nå så forfærdelig meget på 3 dage i Berlin, og vi havde ligesom et tema, vi ville holde os til.

Men det viser sig alligevel, at være ærgerligt, at vi nedprioriterede Knoblauchhaus. For nu har jeg fået et mail fra Stadtmuseum Berlin, der fortæller, at huset i denne tid er julepyntet – og vi kunne have set, hvordan der blev pyntet til jul i Biedermeier stil, juletræ og legetøj m.m. Udstillingen har ligefrem titlen Das Weihnachtshaus.

Og nu vil jeg skynde mig at give tippet videre.

 

Se mere på: Das Weihnachtshaus