Jeg så dahlierne!

I går tog jeg en tur ud i Britzer Garten for at se Dahlierne i fuldt flor. Hvor var det bare flot!

Jeg har jo skrevet om Britzer Garten nogle gange og vil ikke komme med gentagelser, blot henvise til tidligere indlæg. Det var ikke nemt at begrænse sig med at tage billeder, så til gengæld får i nogle billeder af de flotte blomster.

Jeg vil dog lige nævne, at selv om de står pænt endnu, så er det nok i denne tid, at man skal tage ud og se dem, for det kan jo ikke blive ved. Med i købet får man også lige nu træernes flotte efterårsfarver.

Det er en ret billig fornøjelse at tage en tur i Britzer Garten. Entréen er 3 Euro og vil man have sig en kop kaffe og et stykke kage (som jeg ville) så koster det heller ikke mere end 3 Euro.

Se mere på hjemmesiden for Britzer Garten.

 

Skriv et svar