WWadada Leo Smith © Scott Goller

Jazzfest Berlin

Jazzfest Berlin er en årligt tilbagevendende begivenhed her sidst på efteråret. I år er det fra den 1. til den 6. november og det er for 53. gang, at jazzfesten foregår.

Det er Berliner Festspiele, som står for Jazzfest Berlin, og de fleste af koncerterne spilles også i Haus der Berliner Festspiele. Men også i det franske institut, i A-Trane og i Gedächtniskirche er der Jazz koncerter.

Åbningskoncerten tirsdag aften bliver spillet i Martin-Gropius-Bau. Koncerten er en hyldest til den tyske koreograf Pina Bausch ved den amerikanske saxofonist og lydkunstner Matana Roberts, læs mere om Matana Roberts og koncerten her. Martin-Gropius-Bau viser for øjeblikket en udstilling om Pina Bausch – se mere om Pina Bausch og udstillingen her.

Siden går det videre derudaf med koncerter indtil den 6. november. I kan læse meget mere om Jazzfest Berlin, billetbestilling og se hele koncertprogrammet her. I kan også downloade en pdf-flyer her.

I øvrigt er der søndagsåbent i Berlin den 6. november i anledning af Jazzfest Berlin. Det kan være nyttigt at vide, så er der lidt ekstra tid til shopping.

Foto til indlæg: Wadada Leo Smith © Scott Goller

Skriv et svar