Eb Davis i Badenscher Hof juledag

I går kom der nyhedsbrev fra Badenscher Hof med programmet for december måned.

Jeg har skrevet om Badenscher Hof flere gange her på berlin-nyt. Men jev ded, at der hele tiden er nye læsere, så jeg gør det gerne igen.

I programmet for december ser jeg, at Eb Davis og Superband spiller 1. juledag. Det er endda sådan, Eb Davis holder sin fødselsdag med at spille koncert på det lille charmerende jazz-sted, som jeg har besøgt flere gange.

Jeg oplevede Eb Davis og superband for et par år siden og det var i sandhed en super koncert. Blues i bedste stil og Eb Davis er jo en rigtig charmerende entertainer ovenikøbet. Så hvis I er i Berlin juledag og vil have en god oplevelse, så forsøg at få en plads på Badenscher Hof. Man kan spise under koncerten, og de har et fortrinligt køkken.

Se mere om koncerten og pladsbestilling på http://www.badenscher-hof.de/programm.html 

Se en yotube video med Eb Davis og Superband

Skriv gerne en kommentar