Jazz-nyt

Hvis man vil ud at høre jazz musik i Berlin er der tre spillesteder, som man i første omgang kan tjekke for program. Det er Badenscher Hof, A-Trane og Quasimodo.

Badenscher Hof har jeg selv haft stor held med, og fra venner og bekendte har jeg hørt om gode oplevelser på A-Trane og Quasimodo. Og fra en berlin-nyt læser har jeg fået tip om Mandagsjazz i Ballhaus Berlin, hvor der er en rigtig fin og intim stemning

MEN – i en by som Berlin vrimler det selvfølgelig med gode jazz spillesteder. Så jeg tænkte, at der må dog være nogen, som har fundet på at oprette en web-portal, hvor jazz-spillesteder og koncerter er samlet. Og selvfølgelig var der også det.

Det er ganske elementært, som Holmes siger til den kære Watson. Portalen hedder nemlig Jazz Guide Berlin. Det er en meget elegant webside, som det er en helt fornøjelse bare at se på. Men top-funktionel er det også. Man klikke på en dato på en kalender, og for hver eneste dato dukker der en lang række af jazz-events i Berlin op. Her er link til lokationen, så man kan få mere info. Alt på siden, står på en helt sort baggrundsfarve – anderledes kan det vel heller ikke være…

F.eks kan man i aften opleve The Hippest Session in town!! i The Zig Zag Jazz Club. Men mann kan altså også kigge frem til den dag, man ved, at man er på ferie i Berlin og bliver jazz-sulten.

Kig selv videre på Jazz Guide Berlin her.

Skriv et svar