Humboldt Forum – Webcam

Når jeg kommer til Berlin her i begyndelsen af oktober, skal jeg også en tur forbi Humboldt Forum og se, hvordan det går med byggeriet. Jeg kan jo ellers følge det på deres live Web-cam. Og det kan I faktisk også, for jeg har fået lov til at have et direkte link til web-cam’et her på berlin-nyt – se sidepanelet i højre side.

Man kan se, at der nu er rejst 4 etager og at kuplen er påsat. Der er nu også kommet et web-cam fra slottets indre gård, kaldet Schlüterhof, opkaldt efter arkitekten Andreas Schlüter, som byggede det oprindelige barokslot, som stod på samme sted.

Jeg har flere gange her på bloggen skrevet om slottet i Berlin og dets historie, I kan finde indlæggene ved at søge på Stadtschloss eller Humboldt Forum, som slottet jo nu kommer til at hedde.

Faktisk har jeg også doneret et beskedent beløb og kan se på et billede hjemmesiden for Humboldt Forum, nøjagtig hvilken del af slottet, jeg er med til at bygge 🙂 Det bliver spændende om jeg kan finde det, når en gang slottet står færdigt og pege det ud.

Slottet skal stå færdigt i 2019, men indtil da, kan man besøg Humholdt-Box, hvor man se alt om byggeriet og hvad indholdet i slottet kommer til at være. Man kan også gå helt op i toppen og kigge ud over byggepladsen. Men nu må slottet vist være ved at være lige så højt oppe som Humbolt-Box.

Byggeri Humboldt Forum, oktober 2014. Foto: Kirsten Andersen
Byggeri Humboldt Forum, oktober 2014. Foto: Kirsten Andersen

 

Skriv et svar