Koncert med norsk stjerneviolinist

På min seneste Berlin-tur snuppede jeg det store koncertprogram Concerti Das Konzert- und Opernmagazin for oktober måned med hjem. Jeg tror det var hos Dussmann, det lå. Jeg tænkte, det kunne være nyttigt at have i forbindelse med berlin-nyt. Det viser sig at holde stik.

I programmet kan jeg nemlig læse, at den norske unge stjerneviolinist Vilde Frang i aften spiller koncert i en klaverkvartet hos Piano Salon Christophori. Vilde Frang kender jeg fra en CD, jeg har fået foræret af en god ven, hvor hun spiller 2 af Mozarts violinkoncerter og Sinfonia Concertante sammen med Maxim Rysanov. Ren nydelse!

På koncerten i Piano Salon Christophori i aften spiller Vilde Frang sammen med James Boyd (viola), Nicolas Altstaed (cello) og Alexander Lonquich (klaver). Programmet er strygetrioer af Veress og Dvorak samt en klaverkvartet af Strauss.

Man skal reservere plads til koncerten via hjemmesiden for Piano Salon Christophori. Koncerten begynder kl. 20:30.

Ved at se YouTube klippet her vil I forstå, at det er top-kvalitet, I vil komme til at opleve på koncerten

Skriv gerne en kommentar