Gratis og tryg koncert i Waldbühne

Siden 1984 har Berlinerphilharmonikerne afsluttet sæsonen med koncert i Waldbühne, hvor der er plads til 20.000 tilskuere. Det går jo ikke rigtigt i år. I stedet sendes der en koncert i Digital Concert Hall, som kan livestreames gratis i aften den 20. juni kl. 20.00 og i morgen den 21. juni kl. 13.00.

Koncerten er et sammendrag og højdepunkter af tidligere koncerter med kommentarer af orkestermedlemmerne. Musikken er det ene dejlige stykke efter det andet. John Williams: musik fra Star Wars, Evard Elgar: Pomp and Circumstance, Puccini: O mio babbino caro (sunget af Reneée Fleming), Astor Piazolla: Adiós Nonino, Rachmaninow: Sidste sats af 3. klaverkoncert (spillet af Yefim Bronfman), Camille Saint-Saëns: Introduction et Rondo capriccioso for violin (spillet af Janine Jansen) og selvfølgelig Paul Lincke: Berliner Luft! Vi oplever også en række forskellige dirigenter: Daniel Barenboim, Simon Rattle, Gustavo Dudamel, Andris Nelson og Neeme Järvi.

Jeg tænkte, at der kunne være en dejlig Berlin-oplevelse at få her i denne tid. Her skal vi ikke være bange for smittefare, vi kan opleve det hjemmefra. Man skal gå ind på linket her – og så skulle det være til at finde ud af. Man kan bruge sin telefon, ipad eller computer. Herfra kan man jo koble til sit TV via apple TV eller chrome cast. Hvis man har et nyere TV,  kan man sikkert gå direkte på nettet fra det.

Hvis man har lyst til flere koncertoplevelser med Berliner Philharmonikerne, kan man sige ja til at få nyhedsmails, når man opretter sig. Så kan man jo enten nøjes med at følge de gratis tilbud, der kommer ind imellem, eller man kan købe billet til de koncerter, der koster noget.

God fornøjelse “i Waldbühne”.

Skriv gerne en kommentar