Foredrag i Liebermann-Villa am Wannsee

Foredrag i Liebermann-Villa am Wannsee

I dag kom der nyhedsbrev fra Liebermann-Villa Am Wannsee. Det indeholder to meget interessante ting.

Det første jeg vil nævne, finder sted allerede onsdag i denne uge, altså den 15. januar. Det er et foredrag med titlen Künstler und Architekten und ihre Sommervillen am Wannsee, og undertitlen Bildvortrag von Sabrina Flörke (Forschungsprojekt “Villencolonie Alsen”). Ein Vortrag über die Lebenswelten und Wirkungsstätten der Künstler und Architekten in der Colonie Alsen.

Foredraget begynder kl. 18.00, så det er noget man må bruge en aften på. Men jeg synes det lyder rigtig interessant at få noget at vide om kunstnerne og arkitekterne, som havde deres sommervillaer i Alsen kolonien. Det er måske mest for arkitekter eller kunstinteresserede, men dem er der nok også nogle af blandt mine læsere.

Læs mere om foredraget her.

Og læs eventuelt om Colonie Alsen på Wikipedia her.

Den anden interessante ting i nyhedsbrevet er, at der er kommet flere datoer på Kulturfrühstück og Teatime, som jeg skrev om for nogen tid siden. Der har været så stor interesse for det, at de har oprettet nogle flere datoer. Der er indlagt en omvisning i begge arrangementer, så det henholdsvis begynder eller slutter med omvisning. Datoerne er:

Kulturfrühstück: 26.1., 9.2., 23.2., 8.3., kl. 11

Tea Time: 16.1., 30.1., 13.2., 27.2., kl. 14

Billetter skal bestilles online – klik på linkene ovenfor for at se mere.

Skriv gerne en kommentar