Christmas Garden Berlin Ein fantastischer Winterspaziergang in traumhafter Kulisse im Botanischen Garten Berlin © concert concept

Eventyrlig juleudsmykning i Botanischer Garten

Her i den mørke tid gør det godt med noget lys. Skønt, jeg er ikke ked af mørket eller bange for det. Jeg er vokset op på landet, så mørket betyder også en vis tryghed for mig. Men jeg synes også at lys er glæde og gør godt.

De første lys på træerne i haverne her omkring, hvor jeg bor, er begyndt at funkle. Og det nyder jeg at se, når jeg cykler på arbejder om morgenen og kommer hjem sidst på eftermiddagen. I byens gader er ophængningen af julepynt i fuld gang. Sikkert også i Berlin. Og der er meget flot juleudsmykning at se.

Det jeg vil fortælle om i dag er Christmas Garden Berlin – en eventyrlig juleudsmykning i Botanischer Garten. Siden i torsdags og frem til 1. januar 2017 vil haven hver dag efter mørkets frembrud forvandle sig til et fantastisk sceneri 23 installationer, mere end 3000 lyskæder, 3D figurer og fantasifuldt oplyste træer.

Her er der mulighed for en spadseretur i smukke og rolige omgivelser væk fra byens trængsel og alarm, og samtidig får man en helt enestående oplevelse af udsmykningerne i farver og lys. Det ville jeg altså godt opleve.

I haven kan man også nyde kulinariske specialiteter fra lokalområdet, og skulle man have lyst til at prøve sig selv af som skøjteprinsesse eller -prins, er der også en skøjtebane at muntre sig på.

Jule-lys-showet i Botanischer Garten kan opleves kl. 17-23. Se flere oplysninger på www.christmas-garden.de

Foto til indlæg: Christmas Garden Berlin Ein fantastischer Winterspaziergang in traumhafter Kulisse im Botanischen Garten Berlin © concert concept

Skriv gerne en kommentar