Eksklusiv historisk Berlinrejse

Noget af det, som jeg finder mest fascinerende ved Berlin, er byens historie  – man kan jo nærmest ikke tage et skridt i byen uden at blive konfronteret med historiens vingesus. Jeg er derfor glad for at have fået mulighed for at præsentere en historisk rejse for jer, som I ikke finder mage til nogen steder.

Det er Historiskerejser.dk, der står for turen. Guide på turen er rejsebureauets indehaver Anders Bager Eriksen, som er historiker med speciale i Berlin og tysk historie – og en erfaren rejseguide gennem hele sit voksenliv. Berlin-nyt.dk og Historiskerejser.dk har i mange år haft et samarbejde på vores web-sider, derfor har jeg muligheden for at gøre opmærksom på denne enestående rejseoplevelse.

Turen, som jeg må fortælle jer om – Berlin som du aldrig har oplevet den før – er spækket med historisk stof om byen: De historiske bygninger, slutkampene om Berlin under 2. Verdenskrig, den kolde krig, DDR, spionudvekslingerne, Kennedys tale, luftbroen, murens fald og mange andre emner, som ikke er at finde i de gængse guidede Berlinrejser. Samtidig er der gåture i Berlin, hvor I også oplever det helt aktuelle, som fx det nye genopbyggede slot. Endelig er turene til og fra Berlin helt anderledes tænkt end man er vant med. I vil få så meget viden med hjem, så I helt enkelt ikke kan rumme mere.

Turen finder sted 29. april – 3. maj i år. Rejsen kan bookes på Historiskerejser.dk, hvor I også kan læse en udførlig beskrivelse af turen. Der er stadig ledige pladser.

Skriv et svar