Eisbären Berlin

I Mercedes-Benz Arena, Friedrichshain spiller Eisbären Berlin i morgen fredag den 22. januar imod Düsseldorfer EG. For ferierende ishockey fans kunne det måske være sjovt at opleve sådan en ishockey kamp og stemningen i hallen.

Berliner isbjørnene er et af det mest succesrige tyske ishockeyhold, og der er vist gode udsigter til at de kan tage mesterskabet endnu en gang denne sæson.

Hvis I ikke lige synes I har hørt så meget om, at der pludselig skulle stå en hal med navnet Mercedes-Benz Arena, skyldes det at det er O2 World, der har skiftet navn til Merceds-Benz Arena, så det er samme sted, som Eisbären Berlin plejer at spille. På Wikipedia kan man læse, at Daimler Benz har sikret sig rettighederne til navnet på Arenaen for 20 år.

Hvis man har forstand på det, vil man på Eisbären Berlins hjemmeside kunne læse ud af en tabel, hvor lunt de ligger i svinget. For mig at se, ligger de vist temmeligt lunt. Noget andet, som jeg godt ville kunne finde ud af er et kig på deres shop. Hvis man er så begejstret en fan, at man må have en souvenir, er det et godt sted at kigge ind.

Se hjemmesiden med adgang til billetkøb, mere om spillerne, tabeller, kommende kampe og shoppen her.

Foto: "Denis Apel / flyingpixel.de / Wikipedia"
Foto: “Denis Apel / flyingpixel.de / Wikipedia”

Skriv et svar