Airport-Night-Run Berlin 9. april

… Ja det er rigtigt gættet. Det er et løb på den nye lufthavn BER, som endnu ikke er åbnet. Og vi kan da godt lige tage den med det samme, der står nu på BER’s hjemmeside, at lufthavnen skal åbne i sidste halvår af 2017 – 10 år efter den oprindeligt planlagte åbning!

Den 9. april afholdes Airport-Night-Run Berlin for 10. gang. Det er som navnet siger et aftenløb, hvor løberne, som det så smukt hedder løber ind i solnedgangen hen over starts- og landingsbanerne langs med terminalbygningen. Man kan løbe 10 km eller en halvmarathon. Og som noget nyt i år er det også  muligt for at løbe stafetløb. Man kan tilmelde sig løbet online her.

Hvis man tilmelder sig inden 1. april får man et personligt startnummer og man kan vælge en startplads efter hvilken tid, man regner med at løbe på. Det bliver et af de større løb, der står på hjemmesiden for BER, at der allerede har tilmeldt sig 3500 løbere. Læs mere om løbet på her.

Efter tidsplanen for åbningen af lufthavnen bliver det vel næstsidste gang, løbet kan afvikles på starts- og landingsbaner. Lad os i hvert fald håbe det…

Skriv et svar