DRIVE – Volkswagen Group i Friedrichstr. og andre biludstillinger

Er man på ferie sammen med en mand, er et besøg i en biludstilling altid et hit. Det er der flere muligheder for midt i Berlin (foto).

Da jeg opholdt mig i byen i et par måneder forrige år, var mine voksne sønner på besøg i en weekend, hvor vi hyggede os gevaldigt sammen. Vi flanerede bl.a. på Kurfürstendamm og her kom vi forbi  Teslas Store på Kurfürstendamm, hvilket selvfølgelig krævede et pit-stop.

Fra en af berlin-nyts læsere har jeg også fået et tip om Volkswagens showroom DRIVE på Friedrichstrasse. Jeg vælger at gentage læserens begejstrede udsagn fra mit tidligere indlæg om DRIVE: “Det er meget, meget imponerende og har man ikke fået nok, kan man gå lige om hjørnet på Unter den Linden og besøge Mercedes. Begge steder med gode Cafeer – hos VW er der endda set smørrebrød!”.

DRIVE viser indtil 27. august også udstillingen Human Factor – Endless Prototyping med kunstværker, som behandler de centrale spørgsmål og udfordringer, der ligger i den digitale tidsalder og reflekterer over menneskets tilværelse i denne. Endvidere har DRIVE et kæmpeudvalg i modelbiler af alle de mærker, som Volkswagen Group nu omfatter. I en video på Youtube fortæller en repræsentant fra Volkswagen, at det er et af hovedformålene med DRIVE at fortælle om alle de bilmærker, som Volkswagen nu producerer, fordi det ikke er så almindelig kendt. Og jeg må erkende, at jeg ikke vidste, at alle de mærker nu er ejet af VW. Se mere om det i videoen herunder.

Og som det nævnes af læseren, som har besøgt DRIVE er der også mulighed for at få noget at spise i DRIVE. Der er både en sandwich café og en egentlig restaurant, begge steder er der lagt vægt på at bruge råvarer fra lokalområdet, hedder det i videoen.

Det er gratis at kigge indenfor hos de steder, jeg nævner her – medmindre man får en ubændig trang til at eje et af de udstillede vidundere eller en model af samme 🙂

I får lige links til hjemmesiderne for alle tre auto-showrooms.

Tesla Store, Kurfürstendamm

Drive Volkswagen Group Forum

Mercedes Benz Gallery Berlin

https://youtu.be/e29am4OiMew

Skriv et svar