Den første gang til Berlin?

Den første gang er altid noget særligt. Det gælder også når det er en tur til Berlin det handler om.

Det er frem for alt godt at være forberedt på, så man får den bedst mulige oplevelse ud af det. Berlin byder på så mange oplevelser af alle slags, så det kan være svært at vælge, hvad man skal begynde med. Hvis det hovedsageligt er Berlins rolle i historien, man interesserer sig for, er der hjælp at hente mange steder. Her vil jeg tippe jer om et af dem.

Jeg har set, at Historiske Rejser nu også udbyder en 5-dages tur til Berlin. Turen kalder de for Berlin – en historisk rejse i moderne tid. Med som rejseleder er grundlæggeren af Historiske Rejser, Anders Bager Eriksen, der har Berlin som historisk speciale. I kan læse mere om rejsen her. Selv om I har været i Berlin et par gange før, så vil I helt givet også få mere ud af en tur med en ekspert som rejseleder.

Når jeg sætter indlægget om denne rejse på i dag, så er det fordi I også har mulighed for at møde Anders personligt i dag, nemlig på messen Historiske Dage, som finder sted i København denne weekend. Jeg har omtalt messen tidligere – se evt. tidligere indlæg. Hvis I befinder jer i København og er interesseret i Berlin og byens historie, så tag en tur på messen.

God fornøjelse, og hils Anders, hvis I møder ham derinde 🙂

Skriv et svar