Classic Open Air i denne weekend

I dag vil jeg minde om festivalen Classic Open Air, som har program over flere dage på Gendarmenmarkt i Berlin. Pladsen i Berlins hjerte, som når den benævnes, ofte efterfølges af: en af de smukkeste pladser i Europa.

Festivalen åbnede i går med et blandet program og fortsætter frem til og med 25. juli. På trods af festivalens navn er det ikke blot klassisk musik, der spilles.

De næste dage er dedikeret til hver sine genrer: i dag, den 22. juli er det opretter og musicals, der står på programmet. Det ser dog i skrivende stund ud som om, der ikke er flere billetter til i aften.

Den 23. juli opføres et uddrag af operaer af Verdi, Rossini, Donizetti, Leoncavallo, Wagner, Bizet. Her er der stadig billetter mens jeg skriver dette.

Den 24. juli er der musik af Gershwin og Bernstein på programmet, og her vil jeg lige gøre opmærksom på, at bl.a. stjerneorganisten Cameron Carpenter er på programmet. Han er en oplevelse af de store. Også her er der stadig billetter at få.

Den sidste aften, den 25. juli overtager sangeren Chris de Burgh (Lady in Red) scenen sammen med et symfoniorkester. Også her er der stadig billetter at få.

Det ser ud til at vejguderne er venlige over for Classic Open Air festivalen. Temperaturerne ligger mellem 28-30 grader de næste dage frem, så det bliver nogle lune aftener.

Alle dage begynder koncerterne kl. 19.30. Læs mere og se muligheder for billetbestilling her.

Skriv et svar