Brunch i Berlin

Når man er på ferie, har man som regel god tid til at nyde sine måltider. Intet er skønnere, synes jeg, end at begynde dagen langsomt og sidde længe over morgenmaden.Brunch er jo den engelske sammentrækning af ordene Breakfast og Lunch. Fænomenet er også slået igennem i Berlin.

I ugens nyhedsbrev fra berlin.de fik jeg lige øje på, at man kan bestille en 3-timers sejltur på Spree, hvor man samtidig kan nyde en brunch. Det har jeg ikke prøvet, men det kunne godt være noget, der kunne friste mig. Næste gang er i april, men da det er også noget, man skal booke billetter til, så det er godt at vide, når man planlægger turen. Se mere her.

Et par andre steder, jeg kan anbefale efter selv at have prøvet det er Reinhard’s am Kurfürstendamm i Hotel Kempinski – lidt dyrt og meget lækkert, se mere her. For to år siden spiste jeg brunch i Confiserie Reichert i Giesebrechtstrasse nr. 22 – det var ikke så dyrt men også meget lækkert. Stedet hedder nu Café Richter og har også lækker morgenmadsservering, så det tør jeg godt stadig anbefale. Se mere her.

Deutsche Oper har Jazz og breakfast den første søndag i måneden, altså også søndag i kommende weekend, se mere her.  I Fjernsynstårnets restaurant på toppen kan man også bestille morgenmad på ugens hverdage – og så skal man ikke stå i kø for at komme op i tårnet. Se mere her.

Der er også brunch-anbefalinger fra Top 10 Berlin – hvor sejlturen iøvrigt også er med. Se Top 10 listen her.

Det er selvfølgelig muligt at få brunch næsten overalt i Berlin, har har jeg bare valgt nogle få ud. Hvis nogen af jer læsere har nogle gode steder, i kan anbefale, må I endelig komme med dem. Skriv dem blot som en kommentar.

Skriv et svar