berlin-nyt på Facebook igen

Berlin-nyt er tilbage på Facebook som side. Jeg ved, der er nogle, der bliver glade, og jeg håber, at der er mange, der får nytte af det.

Jeg har valgt at gå på Facebook som personlig bruger igen. Jeg billiger stadig ikke den aggressive reklamevirksomhed på Facebook, men jeg har kort og godt erkendt, at den kontakt, jeg havde med mennesker, jeg ikke ser jævnligt men mest havde  kontakt med på Facebook, er så værdifuld, at jeg gerne vil bevare den. Og at den digitale udvikling bare er kommet derhen, at det er online og ikke via breve og telefonsamtaler at man følger med i sin families og venners liv. Derfor har jeg oprettet en profil igen. Og et STORT plus – man kan nu sortere kæledyrsopslag fra 🐱 😄

Når jeg så er på Facebook, så vil jeg også gerne give Berlin-nyt’s følgere muligheden for at følge mig ad denne vej. Inden jeg forlod Facebook tidligt i dette år, var der lidt over 700 følgere til siden. Det vil jeg selvfølgelig gerne op på igen og gerne mere, men det er heller ikke sådan, at det er en afgørende ting i mit liv, og der er ingen økonomi i det.

Måske kommer der endda flere indlæg på Facebook end her på bloggen. Nu må vi se, hvad der sker.

Find berlin-nyt’s Facebook side her.

Skriv et svar