Åbent hus på Universität der Künste

Her i weekenden 18. og 19. juli er der åbent hus på Universität der Künste Berlin. UdK er uddannelsesinstitutionen for de kommende kunstnere, svarende til vores musikkonservatorium, kunstakademi, arkitektskole, designhøjskole, filmskole og skuespilskole. Alt er samlet her.

Hver sommer i forbindelse med de studerendes afgangseksamener åbner institutionen dørene for offtentligheden i en weekend, så man kan få et indblik i, hvad der rører på de forskellige uddannelser. De kalder det ganske enkelt Rundgang. Der vil selvfølgelig også være nogle prøver på de studerendes resultater, det være sig i form af udstillinger, koncerter, skuespil m.m. De studerende er også til stede, så måske møder I en af fremtidens store stjerner 🙂

Vær opmærksom på, at UdK’s fakulteter ligger spredt rundt i byen. På hjemmesiden, som jeg linker til sidst i teksten, kan I se adresserne og hvad der foregår de forskellige steder.

Jeg synes selv, det er interessant at kigge indenfor sådanne steder og f.eks. få et helt aktuelt indblik i uddannelserne på det kunstneriske område.

Se mere generelt om Universität der Künste Berlin

Se mere om Rundgang i denne weekend

Se også den lille creative reklamefilm for Rundgang

UdK Berlin – Rundgang 2015 from The MOBP on Vimeo.

Skriv et svar