Åbent hus hos Berlinerphilharmonikerne

På mandag, anden pinsedag den 21. maj holder Berliner Philharmonikerne åbent hus.

Programmet begynder kl. 12 og slutter med koncert i den store sal kl. 18.30 med Berliner Philharmonikerne og Simon Rattle.

I dagens løb vil der være alle slags musik rundt i huset, jazz, kammermusik, sang osv. Alle orkestrets instrumenter vil være i gang rundt i huset – nogle gange sammen med amatørmusikere i store orkestre. Også studerende ved konservatoriet Musikschule Hanns Eisler og elever fra mange forskellige orkestre vil spille. Der vil endda også blive spillet på hjemmelavede instrumenter.

Der vil desuden være omvisninger i hele huset, så det vil være muligt at se nogle af de lokaler, som man ikke normalt ser som koncertgæst.

Dagen er arrangeret i samarbejde med Musikinstrumentenmuseum, som ligger lige i nærheden af Philharmonie, og som bestemt også er et besøg værd.

Det er gratis at komme ind til åbent hus dagen. Hvis man vil med på omvisningerne skal man tilmelde sig i foyer’en. Der bliver delt billetter ud en time før omvisningen finder sted.

Jeg er helt sikker på, at hvis jeg var i Berlin den 21. maj, så skulle jeg ind og være med til dette arrangement, og jeg skulle også med på alle de rundvisninger, jeg kunne nå.

Se mere om Åbent hus dagen her.

Se hele programmet i en oversigt her.

Se detaljeret programhæfte her – her er vigtige oplysninger.

….og måske kan jeg nå at være med til noget af dagen, for den sendes gratis på nettet via Digital Concert Hall – se mere om det her.

Skriv et svar