Wolfgang i Weissensee

I aften er der koncert på friluftscenen i Weissensee. Det er arrangementet AMADEUM 2014: “MOZART JAM – Wolfgang Amadeus & Friends”,  kl. 19:30 – 22:00.

Unge musikere godt på vej frem i karrieren optræder sammen med Berliner Camerata i et afvekslende program med musik af W. A. Mozart. En af musikerene er jazzmusikeren Sebastian Studnitzky, så man skal også forvente anderledes fortolkninger af Mozarts musik – noget han sikkert ikke selv ville have noget imod… To andre solister er violinisten Olga Pak og cellisten Konstantin Manaev. Her er instrumenterne klassiske, men i omtalen af arrangementet tales der en del om solisternes egen fortolkning af Mozart, så her kan man nok også godt få en frisk oplevelse.

Koncerten finder sted på friluftscenen ved søen Weissensee i bydelen Weissensee. Det er nemt at tage en sporvogn derud fx fra Alexanderplatz.

Aftenens koncert sluttes af med et stort fyrværkeri ude på søen.

Læs evt. mere om arrangementet i Pankower Allgemeine Zeitung. Oplysning om billetter finder I både i artiklen og hvis i klikker på linket til friluftscenen ved Weissensee.

Her får I en lille film med Berliner Camerata.

MOZART – 1. Salzburger Sinfonie KV 136 from Arcantus Berlin on Vimeo.

Skriv et svar