Velkommen 2015 og tak for 2014

Tak til alle jer, der har vist interesse for berlin-nyt i 2014 og som har sendt mig opmuntrende og rosende mails. Det er dejligt at vide, at I har fornøjelse af det, jeg skriver. Også tak for de tips, som I ind imellem sender til mig. Bliv endelig ved med det.

Jeg vil gerne dele den års-statistik med jer, som jeg har modtaget fra WordPress og Jetpack. Den kan I se på dette link: http://jetpack.me/annual-report/24415478/2014/

berlin-nyt fortsætter selvfølgelig i 2015, men med den ændring, at der opdateres mindst ugentligt i stedet for daglig. berlin-nyt har nemlig fået en lillebror (eller storebror -det vil vise sig) idet jeg har oprettet berlinthisweek.com. Spred gerne budskabet!

I dag udkommer også nyhedsbrevet for januar. Det bliver sendt til jer, der har meldt jer til at modtage det månedlige nyhedsbrev.

Skriv et svar