Unerhörte Musik koncerterne

Det er jo om tirsdagen, at man kan høre Unerhörte Musik koncerterne. Det er ny musik, der er så ny, at det aldrig er hørt før. Altså ur-opførelser.

På tirsdag den 18. april er der også introduktion til musikken, og det er sikkert en rigtig god idé at begynde med det. Sådan noget ny musik kan godt være lidt vanskelig at indtage bare sådan uden videre.

Der er lige kommet nyhedsbrev, som omtaler de to næste koncerter. Og igen kan jeg kun opfordre til at abonnere på nyhedsbrevet, da det er mere fyldigt med oplysning om musikken og musikerne, end programmet på Unerhörte Musiks hjemmeside.

Den 18. april er musikken for kontrabas og sopran. Det lyder usædvanligt, men også interessant. Se mere om programmet for denne aften her.

Den 25. april er overskriften for koncerten e-werk. electric attack #2 stars ‘n bells. Musikken opføres af 4 el-guitarister. Se mere om programmet her.

Det er nu også muligt at købe billetter online. Koncerterne spilles på BKA Theater og de begynder først kl. 20.30, så man kan godt nå det, selv om man har været på farten om dagen også.

Skriv et svar