Unerhörte Musik

Som altid om tirsdagen holder Unerhörte Musik koncert i morgen den 7. juni på BKA Theater. Koncerten begynder kl. 20.30, og denne gang er der også intro til koncerten kl. 19.45.

Jeg får tilsendt nyhedsbrev fra Unerhörte Musik. Hvis I er bare lidt interesseret i ny klassisk musik, så vil jeg anbefale varmt, at I tilmelder jer deres nyhedsbrev. Det er nemlig sprængfyldt med interessant info om koncerterne, solisterne og komponisterne.

Denne gang er det koncerten Dopo Domani, der tager den tradlitionelle tyske Lied for sang og klaver under behandling, men selvfølgelig i helt nye former. Programmet lyder vældig spændende ud fra nyhedsbrevet.

Der opføres værker af komponisterne Ralf Hoyer, Charlotte Seither, Helmut Zapf, Erhard Grosskopf, Johannes Schachtner, Magdalene Buchwald, Sebastian Elikowski-Winkler og Samuel Tramin. Sidstnævntes musik bliver uropført. Nogle af teksterne er af gamle kendinge som Federico García Lorca, Shiller og Sheakespeare, andre er af yngre digtere som Uwe Kolbe, Daniela Danz, Wolfgang Hilbig, Jürgen Becker og Mato Kosyk.

Musikere er sopran Irene Kurka og pianist Martin Schneuing (som ikke har nogen hjemmeside).

Jeg har bombaderet jer med alle disse links, fordi det sikkert for de fleste af jer – som det var for mig – er helt ukendte navne. Noget af det bedste er jo at stifte nye musikalske bekendtskaber. Så det er bare at gå igang og være nysgerrig.

Jeg tror ikke, at det er nødvendigt at købe billetter på forhånd, selv om det er et lille intimt lokale, koncerten foregår i, så er der dog en del pladser. Der er U-Bahn station næsten lige udenfor BKA Theater på Mehringdamm.

Se mere på Unerhörte Musiks hjemmeside her.

Skriv et svar