Koncert i Gedächtniskirche

Sommerkoncerter i kirker er tit en del af programmet, når jeg er på ferie. Næsten lige meget, hvor man er, så er der en kirkekoncert, når det er sommer.

Det er der også i Berlin. Og den koncert, som jeg vil skrive om her, er i en af Berlins kendteste kirker, hvis ikke den kendteste. Nemlig Gedärchtniskirche – eller skal det være helt rigtigt, så hedder den Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche. For det er Kaiser Wilhelm, man mindes med kirkens navn. Jeg kan lige med det samme give jer linket til kirkens hjemmeside, så kan I selv læse mere om historien. Se linket her.

Nu skal det handle om koncerten. Jeg så den på Classictic’s oversigt over koncerter i den nærmeste tid.

Das Berliner Orchester hedder dem, der spiller. På programmet er kendte klassikere som Vivaldis 4 årstider, Bachs Air, Schuberts Ave Marie, Mozarts Requiem, Händels Largo fra Xerxes osv. Altsammen Feel-Good klassisk musik. Sådan en koncert er den oplagte mulighed for at gå til en klassisk koncert, hvis man aldrig har været det før.

Koncerten spilles flere gange hen over sommeren fra tirsdag i denne uge og på udvalgte datoer frem til august. Læs mere om koncerten på Classictic, hvor I også kan købe billetter. Se mere her.

Kan I ikke nå at bestille billetten online, så tag hen til kirken og køb billetten.

Skriv et svar