“Uhyggelig jul” i NOCTI VAGUS

Dunkelrestaurant Nocti Vagus er måske kendt af mange danske turister i Berlin. Restauranten ligger i Prenzlauer Berg, og her kan man spise i mørke og fornemme, hvordan det er at være blind. En stor del af personalet (undtagen køkkenpersonalet) er blinde mennesker, som vejleder gæsterne gennem middagen.

Der er måske ikke så mange der ved, at man i NOCTI VAGUS også kan opleve teaterforestillinger under spisningen. Op til jul opføres juleshowet A Merry Scary Xmas, som man skulle kunne følge, også selv om man ikke er så stiv i det tyske sprog. Showet spilles fra den 27. november og ialt syv gange frem til den 21. december – se datoer og book billetter på NOCTI VAGUS’ hjemmeside

Showet er egnet for børn fra 7 år, så det kan også være en begivenhed for familier med store børn. Man køber billet til både middag og forestilling og begge dele foregår i mørke.

Tag også lige og se denne film fra Youtube, hvor Rbb Abendschau har været på besøg i restaurant Nocti Vagus. Man kan altså godt være chef for en biks, selvom man næsten ikke kan se. Videoen viser desuden, hvad det er for en oplevelse, man kan få i restauranten.

Skriv et svar