Nytårsaften i Berlin 2016 – et par festlige forslag

Nu nærmer vi os tiden, hvor vi gerne vil have planlagt jul og nytår. Det tror jeg i al fald gælder de fleste af os. Og jeg kan også se, at der bliver søgt meget på jul og nytår i Berlin. Så når jeg lige falder over tilbud, som jeg tror berlin-nyts læsere kunne have glæde af, bringer jeg det videre her.

I dag får I to helt forskellige tips til, hvordan man kan tilbringe nytårsaften i Berlin.

Hvis I er til opera, kan I fx i Deutsche Oper opleve Rossinis Barberen i Sevilla. Der er forestilling kl. 14 og kl. 19.30 Nytårsaften. 45 min før forestillingen begynder er der introduktion for dem, der har lyst til at tage det med. I kan læse mere og købe billetter på Deutsche Opers hjemmeside.

Hvis I er mere til artisteri og show, vil jeg foreslå at gå i Chamäleon Theater Berlin. Her er der mulighed for både nytårsmenu, forestilling og nytårsparty. Det synes jeg lyder som en rigtig god og festlig måde at holde nytårsaften på i Berlin. Læs mere om nytårsaften i Chamäleon her.

Læg mærke til, at billetter kun kan bestilles pr. telefon. Det skal I ikke lade jeg holde tilbage af. Jeg er sikker på, at de taler engelsk også, dem der tager telefonen.

Rigtig god fornøjelse.

Skriv et svar