24. september 2021

Nytårsaften i Berlin 2016 – et par festlige forslag

Nu nærmer vi os tiden, hvor vi gerne vil have planlagt jul og nytår. Det tror jeg i al fald gælder de fleste af os. Og jeg kan også se, at der bliver søgt meget på jul og nytår i Berlin. Så når jeg lige falder over tilbud, som jeg tror berlin-nyts læsere kunne have glæde af, bringer jeg det videre her.

I dag får I to helt forskellige tips til, hvordan man kan tilbringe nytårsaften i Berlin.

Hvis I er til opera, kan I fx i Deutsche Oper opleve Rossinis Barberen i Sevilla. Der er forestilling kl. 14 og kl. 19.30 Nytårsaften. 45 min før forestillingen begynder er der introduktion for dem, der har lyst til at tage det med. I kan læse mere og købe billetter på Deutsche Opers hjemmeside.

Hvis I er mere til artisteri og show, vil jeg foreslå at gå i Chamäleon Theater Berlin. Her er der mulighed for både nytårsmenu, forestilling og nytårsparty. Det synes jeg lyder som en rigtig god og festlig måde at holde nytårsaften på i Berlin. Læs mere om nytårsaften i Chamäleon her.

Læg mærke til, at billetter kun kan bestilles pr. telefon. Det skal I ikke lade jeg holde tilbage af. Jeg er sikker på, at de taler engelsk også, dem der tager telefonen.

Rigtig god fornøjelse.

Skriv gerne en kommentar

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close