Top 30 over Berlins udsigtspunkter

Udsigt mod City West med nye Waldorf Astoria og Mercedesbygningen i det fjerne. Foto: Kirsten Andersen

Tag med RBB på en virtuel tur til Berlins 30 bedste (kendte og ukendte) udsigtspunkter og saml inspiration til når det bliver muligt at rejse uden corona-frygt.

Udsigt er her fortolket på flere måder – det kan være til Berlins historie og ud i rummet. Men de fleste er ud over byen.
Det er 30 fremragende fortællinger om stederne. Du får en masse Berlin-historie med, ikke mindst om Berlin som den delte by – men også længere tilbage. Jeg fik virkelig meget nyt at vide om Berlin gennem disse 30 præsentationer lige fra flyvningens pionér til byens vinmarker og bistader på toppen af Berliner Dom!
Del evt. filmen op og se i etaper – det er mange indtryk man får på engang. Filmen er tilgængelig til 6. september 2021 – men se den nu – så du ikke glemmer det! Et lille tip: Hvis du ikke er helt skrap til tysk, så sæt undertekster på. Det er tyske undertekster, men det hjælper til at få det hele med. Nogle af de personligheder, der præsenterer stederne taler også berlinerisch, det kan være lidt svært at forstå 😊
Hvilket udsigtssted tror du bliver kåret som nr. 1?
Se filmen her.

Skriv gerne en kommentar