Tipi Am Kanzleramt

Et sted, hvor der altid er en god oplevelse at komme efter er Tipi Am Kanzleramt. Repertoiret er i cabaret/entertainment genren.

I dag skulle der have været premiere på en forestilling, hvor klassisk musik sættes i tableauer af cirkusartister og balletdansere. Musik af Chopin og Schumann smelter sammen med klovnens, hestedomptørens og ballerinaens færdigheder. Elever fra Staatlichen Ballettschule og Schule für Artistik danser til Kinderszenen og endelig tager danserne en tur i karusellen i et tivoli, det går baglæns og de møder sig selv som børn.Musikken er her Schumanns Papillons. Forestillingen, som er sat op af operainstruktør og dirigent Christoph Hagel, lyder til at være rigtig flot, og det er i hvert fald noget, jeg har lyst til at se. Premieren er desværre aflyst på grund af sygdom, men hold øje med Tipi Am Kanzleramts hjemmeside og se, om den ikke kommer op senere.

Når I er inde på hjemmeside, så kig lige på forestillingen med  MoZART group, som spiller fra den 20.-30. september. MoZART group er en strygekvartet, som har spillet sammen siden 1995 og er den kendteste strygekvartet i Polen.  Musikerne kan deres kram og tilmed kan de fremføre musikken i showform. Det kan sagtens lade sig gøre at spille klassisk musik med humør uden at det bliver forfladige. Og dette lyder som et show, man skulle se. Se mere på http://www.mozartgroup.org/.

Skriv et svar