Sylvia Vrethammar i A-Trane

Via nyhedsbrevet fra Nordische Botschaften stødte jeg på navet Sylvia Vrethammar – og det forekom mig bekendt.

Det er jo den svenske jazz- og popsangerinde, og jeg kunne nærmest høre hendes stemme for mig med det samme. Det må være nogle år (læs: mange) år siden, at hun blev spillet i radioen af og til – f.eks. med Cornelis Vreeswijks Dans en samba med mig.

Hun er åbenbart stadig aktiv, for i morgen aften har hun release på sit nyt album The Girl from Uddevalla i A-Trane i Berlin. Titlen er vist nok et hint til, at hun er meget glad for den brasilianske samba. Hun giver selvfølgelig samtidig koncert, og det tænkte jeg, at man måske godt kunne have lyst til, hvis man lige var i Berlin.

Læs mere om koncerten på Nordische Botschaftens hjemmeside her.

Man skal nok reservere hos A-Trane for at være sikker på en plads, læs mere på A-Tranes hjemmeside her.

Se også Sylvia Vrethammars egen hjemmeside her

Skriv et svar