Svensk Midsommar i Berlin

Nordic by Nature, som promoverer skandinavisk musik i Berlin, inviterer til et stort, traditionelt svensk midsommer-arrangement den den 20.juni kl. 16. Det foregår i Galleri Urban Spree, Revaler Str. 99 og det er gratis.

NordicMidsommarDer er live musik ved følgende kunstnere Live: Sandra Kolstad, Summer Heart, Blaue Blume, Adna, Ice Cream Cathedral, Rytmeklubben, Pooma  men så sandelig også majstang og blomsterkranse samt mad og drikke og spil. Læs mere om programmet her http://urbanspree.com/blog/event/berlin-midsommar-festival-2014/

Hvis I tænker på at deltage, kan I lige tjekke musikken via linkene til Youtube, om det er noget for jer. Det er den afslappede elektroniske musik, Nordic By Nature plejer at servere.

Hvis I er tvivl om I er svensksindede nok til at gå til svensk midsommerfest, så har Nordic by Nature også sørget for en Göteborg test, man kan tage. Jeg tog testen, og til min overraskelse er jeg en ægte Göteborger! Tag testen her http://nordicbynatureberlin.com/quiz-how-goteborg-are-you/

I nyhedsbrevet fra Nordic by Nature, hvor de inviterer til Midsommerfesten, nævner de også andre arrangementer i Berlin med skandinaviske kunstnere: Det er udstilling med maleren Paul Fägerskiöld i  Galerie Nordenhake8. Berlin Biennale med deltagelse af svenske Matts Leiderstam og den vietnamesisk/danske performer Danh Vo og endelig visning af filmen Searching for Sugar Manaf den svenske filminstruktør Malik Bendjelloul i Freiluftkino Kreuzberg på lørdag den 14. juni kl. 21.45.

God midsommerfest til alle!

Skriv gerne en kommentar