Svanesøen i Admiralspalast

Nogle gange er berlin-nyts tip til samme dag. Og det ærgrer nogle læsere. Men som jeg tidligere har skrevet, så håber jeg, at det til gengæld glæder andre. Det kan jo være man er vågnet på hotellet og til morgenmaden endnu ikke har besluttet, hvad man skal glæde sig selv med i dag. Så kan det ske, at berlin-nyts forslag duer.

Men sådan er det ikke i dag. For det tip, som jeg giver i dag, er der mere end et halvt år til. Da billetsalget er begyndt i dag, er der alligevel en vis aktualitet i det. Det var Berliner Rundfunk som bragte mig på sporet, da de reklamerede for, at billetsalget til forestillingen nu er begyndt. Det siger mig, at hvis man vil opleve Den russiske Statsballet med Svanesøen i Admiralspalast den 14. januar 2017, så skal man bestille billetter i god tid.

Svanesøen er jo en af de allerkendteste og skønneste balletter med musik skrevet af Tjajkovski. Helt tilfældigt opdagede jeg, at Svanesøen sendes på DRK i aften (11. juni 2016) i Nikolaj Hübbes og Lilja Schandorffs opsætning. Sådan binder tingene sig nogle gange forunderligt sammen.

Kig ind på Admiralspalasts hjemmeside her og book billetter, hvis I vil se Svanesøen med Den russiske Statsballet i Admiralspalast i Berlin den 14. januar 2017.

Her kan I se traileren fra sidste år fra balletkompagniet selv

 

Skriv gerne en kommentar