Status fra redaktøren

Nu har jeg vendt og drejet mulighederne med pluginnet Jetpack og været i kontakt med dem. Det bliver alt for dyrt for mig at bruge deres service i forhold til at Berlin-nyt.dk ikke skal generere nogen indtjening.

Jeg kan stadig skrive indlæg, men muligheden for at sende en e-mail til jer, der har tilmeldt jer den service kan jeg ikke få til at virke. Det er ikke til at gennemskue, hvilket plugin, der skal bruges. Jeg håber jeg kan finde ud af det. Men ellers vil jeg fortsætte med at dele på Facebook siden for Berlin-nyt, hvor mange af jer måske også læser indlæggene fra.

Derfor vil jeg vende tilbage til nyhedsbrevene via Mail Chimp ca. en gang om måneden. Hvis I ikke allerede er på listen, kan I tilmelde jer her i højre sidepanel.

Det var alt for denne gang fra en lidt fortvivlet redaktør. Det er ikke blevet nemt at have en blog, der ikke er ude på at tjene penge….

Jeg har desværre også været nødt til at slå muligheden for kommentarer fra på nye indlæg, fordi der kommer en masse spam. Hvis I vil skrive til mig, kan I gøre det via fanen “Om Berlin-nyt”, hvilket I er meget velkomne til.

En mere privat ting: jeg er for nylig flyttet til et andet sted i Lyngby, billedet viser min udsigt fra stuevinduet.